IZVJEŠTAJI - ODLUKE
OBAVJEŠTENJA

 

 

Zavod za Vodoprivredu je naučno-stručna institucija za istraživanje, studije, projektovanje i konsalting u oblasti vodoprivrede

Zavod za vodoprivredu je osnovan 1952. godine i ubrzo postao jedna od vodećih kompanija u upravljanju vodama i inženjeringa s više od 200 zaposlenih. Danas Zavod je moderna kompanija prilagođena novim okolnostima i uvjetima tržišne ekonomije. Sa sjedištem u Sarajevu i 28 zaposlenih (50% dipl.ing. - visoko obrazovanog kadra) u dva odjeljenja je i dalje jedan od najboljih konsultantskih firmi u sektoru voda u Bosni i Hercegovini. Odjel projektovanja zapošljava 16, uglavnom mladih inženjera koji su, sa svojim iskusnim kolegama čine stručan tim.

Posvećeni smo pomaganju našim klijentima pronaći odgovarajuće rješenje za bilo koji problem koji se odnosi na vodu, i da doprinesemo održivom razvoju u sektoru voda i zaštiti životne sredine. Svjesni smo da je pomoć našim ljudima potrebna u svakodnevnom životu i to je ono što nas motiviše da radimo više i težimo ka novim saznanjima.

Koristeći najnovije naučne i stručne metode uz pomoć moderne računarske opreme provodoe se istraživanja i izrade studija, projekti i konsalting usluge iz oblasti vodoprivrede.

www.vodoprivreda.ba

© 2015